9,00 IVA incluido

En cap lloc (valencià)

En cap lloc és una obra que ens apropa a la realitat de l’assetjament escolar. Narrada en primera persona per un dels protagonistes, Àlvar, explica la història d’este estudiant d’ESO, que descobrix la cara més amarga de la vida escolar en canviar d’institut.

Disponible a partir del 23 de marzo
, Rústica 120x190mm 90 Valencià Março/2021 9788412302059 , , ,

Meet The Author

En cap lloc és una obra que ens apropa a la realitat de l’assetjament escolar. Narrada en primera persona per un dels protagonistes, Àlvar, explica la història d’este estudiant d’ESO, que descobrix la cara més amarga de la vida escolar en canviar d’institut per motius familiars. En el nou centre és el blanc de les provocacions d’un grup d’alumnes. Àlvar se n’adona que un altre company també patix les mateixes agressions; ajudar-lo potser siga el començament d’una solució per als seus propis problemes.

És una història dinàmica que aborda altres dimensions de la vida dels protagonistes, endinsant-se en els seus desitjos personals i en la seua vida familiar. Por, angoixa i dolor, però també esperança… una escletxa que permet entreveure que una altra realitat és possible.

Disponible a partir del 23 de marzo

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “En cap lloc (valencià)”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

You may also like…