Enlloc

9,00

Enlloc és una obra que ens acosta a la realitat de l’assetjament escolar. Narrada en primera persona per un dels protagonistes, l’Àlvar, explica la història d’aquest estudiant d’ESO, que descobreix la cara més amarga de la vida escolar en canviar d’institut.

SKU: 9788412510737 Categorías: , , , Etiquetas: ,

Descripción

Enlloc és una obra que ens acosta a la realitat de l’assetjament escolar. Narrada en primera persona per un dels protagonistes, l’Àlvar, explica la història d’aquest estudiant d’ESO, que descobreix la cara més amarga de la vida escolar en canviar d’institut per motius familiars. Al nou centre és el blanc de les provocacions d’un grup d’alumnes. Àlvar se n’adona que un altre company també pateix les mateixes agressions; ajudar-lo potser sigui el començament d’una solució per als seus propis problemes.

És una història dinàmica que aborda altres dimensions de la vida dels protagonistes, endinsant-se en els seus desitjos personals i en la seva vida familiar. Por, angoixa i dolor, però també esperança… una escletxa que permet entreveure que una altra realitat és possible.

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Solo los usuarios registrados que hayan comprado este producto pueden hacer una valoración.