Autor

Laia Vilanova i Ángeles (traductora)

"El món està fet de paraules, i per a mi un dels millors plaers és ser el pont que les connecta."

Laia Vilanova i Ángeles (Vila-real, 1984) és traductora i revisora autònoma. Es va llicenciar en Traducció i Interpretació a la Universitat Jaume I de Castelló, amb l’especialització d’Assessorament Lingüístic i Serveis i Editorials per la Universitat de Barcelona.

Compaginada amb cursos, estades a l’estranger i publicacions, disposa de catorze anys d’experiència en el món de la traducció. Entre els diferents àmbits en què treballa, hi ha el literari, el qual li permet convertir el seu treball en la seva passió.

Author's books

El Bruixot Maduixot

14,00 IVA incluido

En Jaume és un nen que, quan es posa la disfressa de Bruixot Maduixot, viatja a un món de fantasia.

El Bruixot Maduixot també vol fer la migdiada, passeja pel bosc, entre els arbres, buscant un lloc confortable per descansar.

Hi trobarà un lloc on dormir?

Enlloc

9,00 IVA incluido

Enlloc és una obra que ens acosta a la realitat de l’assetjament escolar. Narrada en primera persona per un dels protagonistes, l’Àlvar, explica la història d’aquest estudiant d’ESO, que descobreix la cara més amarga de la vida escolar en canviar d’institut.

La Cova de la Pintura (valencià)

12,00 IVA incluido

Esta és la història de la Mà Verda, una mà divertida i creativa que es reunia cada diumenge amb altres mans per a fer el que més li agradava, xarrar amb els amics i pintar a la Cova de la Pintura, fins que un dia els problemes de convivència a l’escola van fer que s’allunyara i s’oblidara d’allò que més volia. La Mà Verda va perdre l’alegria i ja no disfrutava jugant a corda, pintant o anant a l’escola.

També disponible en anglès i castellà.